PROJECTMANAGERS

Het project moet tot een goed einde worden gebracht. De teamleden komen uit meerdere afdelingen, hebben verschillende disciplines en andere belangen. Tegelijk heeft de staande organisatie andere prioriteiten en hebben de stakeholders hun eigen agenda en de deadline nadert met de dag. BlueMesa levert de geschikte projectmanager die u kunt vertrouwen en het project tot een goed einde brengt.

We verliezen nooit het contact met de specialisten en laten ons niet afleiden door allerlei technische oplossingen die er nu niet toe doen

Dankzij deze aanpak leveren onze projectmanagers op kortere termijn resultaat. ICT projectmanagers die inzicht geven en sturen op mijlpalen, resultaten, budgetten en kwaliteit. Gestructureerd en onderbouwd, maar niet tijdrovend. Van de andere kant zijn wij op de werkvloer aanwezig en voeren gesprekken met opdrachtgever, sponsoren, leveranciers, projectleden en andere belanghebbenden.

Vaak start een project later dan gewenst en is er altijd een kans dat de deadline wordt overschreden. Dankzij onze aanpak kunnen wij er alles aan doen om uw doelstellingen te halen.

Onze projectmanagers staan met één been in de organisatie en met één been in de techniek

Onze projectmanagers hebben minstens 7 jaar ervaring in het leiden van projecten. Ze zijn opgeleid in projectmethodieken en het leiden van projecten en blijven continue geïnteresseerd in technische oplossingen. Het is hun passie om projecten tot een goed einde te brengen. Hun kerncompetenties zijn leiderschap, flexibiliteit, stimulerend, resultaatgericht, communicatief en sensitief.