HR CONSULTANTS

Op het moment dat u geen individueel assessment nodig heeft of geen afgebakend traject in wilt gaan, maar behoefte heeft aan direct inzetbare consultants bent u bij ons aan het goede adres. BlueMesa levert de geschikte HR consultant met de kennis die u zoekt.

Onze specialisatie is het snijvlak HR en de business, uw primaire proces. Wij hebben ruime ervaring in HR processen en HR management. Onze HR consultants zijn hoog opgeleide professionals en hebben jaren lange ervaring in het HR veld. Hun kerncompetenties zijn leiderschap, creatief, stimulerend, oplossingsgericht, communicatief en sensitief.

Als zodanig zijn zij inzetbaar als:

  • HR specialist/adviseur;
  • HR Management;
  • Coach;
  • Projectmanager;
  • Verandermanager.

Het kan gaan om de laatste wetgeving op het gebied van bijvoorbeeld AVG, WKR, ARBO en cao’s. Of denk aan het opzetten van een nieuwe functionerings- en beoordelingscyclus en het analyseren en adviseren met betrekking tot bestaande arbeidsovereenkomsten.

U kunt van de consultant resultaat verwachten. Het resultaat kan zijn een aangepast HR beleid, een andere cultuur op de afdeling, een hechter team, ‘rust in de tent’, of bijvoorbeeld een efficiënter functionerende afdeling met ingerichte HR processen en verantwoordelijkheden. Mogelijk in relatie tot andere stafdiensten of de business. Want daar ligt onze kracht: op het snijvlak HR en de business.