ICT DIENSTEN

Detachering en consultancy

Voor onze opdrachtgevers hebben wij professionals in dienst en maken wij gebruik van zzp’ers. Wij zijn specialist op het gebied van het matchen van IT professionals voor deze opdrachtgevers.

Werving en selectie – W&S

Het vinden, werven en selecteren van kandidaten voor een vast dienstverband bij hun toekomstige werkgever. Deze werkgever is onze opdrachtgever die dit proces voor een percentage van de toekomstige loonsom uitbesteed. Uiteraard op basis van ‘no cure no pay’.

Detavast

Het vinden, werven en selecteren van kandidaten voor onze opdrachtgever. De kandidaat wordt eerst voor een af te spreken periode gedetacheerd. Als opdrachtgever en kandidaat samen een klik hebben, treed de kandidaat in dienst bij de opdrachtgever.

Broker

Het verzorgen van het contractmanagement en -administratie voor alle tijdelijke inhuur van ICT professionals bij een opdrachtgever. Waar gewenst, maar niet noodzakelijk, wordt ook de selectie (matching) uit handen genomen. In de basis is het, het voeren van alle contractenafhandelingen om zo alle inhuurrisico’s te minimaliseren. De opdrachtgever heeft zijn handen vrij en kan zich richten op andere processen. Een brokerfunctie kan direct tussen partijen worden afgesloten of is een gevolg van een aanbesteding.

Preferred supplier

Je kan het de huisleverancier noemen. Wij spreken liever van de situatie dat wij vanwege eerdere prestaties het vertrouwen van de opdrachtgever hebben gewonnen en als eerste worden gevraagd voor een nieuwe opdracht.