ICT CONSULTANTS

Ons doel is om de beste oplossing te adviseren en te implementeren

Consultants, system engineers, experts, specialisten en ‘techneuten’. Benamingen voor professionals die één ding gemeen hebben; IT zodanig toepassen dat het ook daadwerkelijk een meerwaarde aan de organisatie levert. BlueMesa levert deze professionals; de specialisten die de juiste technische infrastructurele oplossing adviseren en deze tot de laatste bit implementeren en beheren.

Onze toegevoegde waarde is onze diepgaande kennis van technische IT oplossingen en juist het besef wat een implementatie voor een impact op de organisatie heeft. De effecten van een implementatie, migratie of aanpassing mogen niet worden onderschat. Ze communiceren gedurende het gehele traject met specialisten van andere disciplines, met de eindgebruikers en met de opdrachtgever.

Onze specialisten begrijpen wat het effect van hun handelen is. Ze zitten naast de HR consultants van BlueMesa

Het resultaat is dat u een goed werkende infrastructurele oplossing krijgt en behoudt. Veilig, inzichtelijk, betrouwbaar en voor de laagst mogelijke beheerkosten. U hoeft de specialisten niet continue te wijzen op de mogelijke effecten van hun handelen.

Infrastructurele aanpassingen, migraties, consolidaties, implementaties, brengen altijd risico’s met zich mee. Mede dankzij onze expertise en betrokkenheid minimaliseren wij deze risico’s.

Onze specialisten zijn de experts op hun vakgebied. Niet alleen dankzij hun IT ervaring van 10 jaar of meer, maar ook omdat ze gecertificeerd zijn, communicatief vaardig en tijdig kunnen escaleren. Hun kerncompetenties zijn kennis, flexibiliteit, inlevend, resultaatgericht, communicatief en gestructureerd.