ONZE PARTNERS

LNNSSPYR geeft professionele adviezen over de vormgeving van het strategisch Human Recource Management beleid. Verder helpen zij u ook graag om het beleid toe te passen. Verder adviseren en begeleiden ze uw werknemers graag, op alle niveau’s binnen uw organisatie, zodat de juiste mens op de juiste plek komt en hiermee het beste resultaat behaald wordt voor zichzelf en de organisatie.

BlueTrail is voor freelancers / zzp’ers de intermediair op het gebied van IT’ers en is op de tussenmarkt actief (bemiddeling). De doelgroep zijn freelancers en ICT bedrijven die zelf bij eindklanten aan tafel zitten. BlueMesa is dus klant van BlueTrail als wij net op dat moment de gewenste expertise niet beschikbaar hebben voor onze eigen eindklanten.
RealOpen IT specialiseert zich in Identity & Access Management. Vanaf 2004 deelt RealOpen IT de jarenlange ervaring en expertise van haar consultants met een brede klantenkring. RealOpen IT werkt aan het implementeren van oplossingen waarbij de identiteit van gebruikers centraal staat.