Training IPMA-C November 2017

BlueMesa is een professionele dienstverlener en naast een goede dosis ervaring en persoonlijke vaardigheden is certificering voor projectmanagers in een competitieve markt noodzakelijk. Zo is het groeiende belang van IPMA certificering in de markt duidelijk zichtbaar.

Wij starten met een groep van maximaal 12 projectmanagers op 6 maandagavonden een op maat gesneden IPMA-C theorie leertraject. Naast de theorie voor het certificaat is er ook aandacht voor de persoonlijke (kennis-)ontwikkeling van de deelnemers. De training wordt gegeven door een gecertificeerd IPMA-A of IPMA-B docent.

Doelgroep deelnemers

Professionals die werkzaam zijn als projectmanager, projectleider of programmamanager. Of in dienst bij een organisatie of als zzp’er werkzaam. Als voorkennis hebben de deelnemers door de bank genomen de certificering Prince2 Foundation en/of Scrummaster behaald.

Het theorie-examen

Deze training bereidt je voor op het theorie-examen IPMA-C. Dit examen is gebaseerd op de 28 hoofdcompetenties van IPMA op basis van ICB-4 (IPMA Individual Competence Baseline 4th Version). Deze bestaat uit drie typen competentie-elementen:

  • Vaktechnische competenties (13)
  • Gedragscompetenties (10)
  • Contextuele competenties (5)

Met het IPMA-C theorie-examen wordt getoetst wat je kennis is van de verschillende projectmanagementelementen en -aspecten. Het examen bestaat uit korte casussen en open vragen en duurt 3 uur.

Deelnemen aan de training?

Start: 6 november 2017, zes bijeenkomsten opeenvolgende maandagen

Locatie: Den Haag, BlueMesa

Tijd: 18.30 – 21.30 uur

Kosten: € 1.095,00 p.p.

ZZP’ers kunnen zich nu opgeven voor € 995,00 p.p.

Uiteraard wordt de catering voor deze avonden verzorgd. Aanmelden kan door voor 30 oktober een e-mail te sturen naar info@bluemesa.nl.